Annette Søndergaard den 02-10-2017
    Oprettelse af UniLogin.

Med UniLogin har man med bare ét forældrelogin adgang til en lang række informationer omkring barnets skolegang eksempelvis ForældreIntra, Min Uddannelse m.m. Når man har oprettet sit UniLogin, har man kun ét login - også selvom man har børn på flere skoler.

Se vedhæftede video og vejledning.

Klik på pilen for at se video:
    Stig W Ellermann den 16-01-2018

Kære forældre til elever i 2., 4., 6., 8., og 9. klasse
    VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd1 gennemfører i samarbejde med Danmarks Statistik i perioden 23. januar til 23. marts 2018, den femte og sidste dataindsamling i evaluerings- og følgeforskningsprogrammet til folkeskolereformen. Undersøgelsen gennemføres for Undervisningsministeriet.

Asgård skole deltager som en ud af hundredevis af danske skoler. Alle resultater anonymiseres, så hverken forskere, forældre, skoleledelse eller lærere kan se, hvad den enkelte har svaret.

Det er frivilligt for forældre om deres børn skal deltage. En frasigelse skal være klasselæreren i hænde før tirsdag d. 23. januar.

Jeg har vedhæftet et brev til forældre fra SFI Viden til velfærd.

Med venlig hilsen Stig Ellermann, administrativ afdelingsleder

Annette Søndergaard den 21-12-2017
    Velkommen til Asgård Skoles skoleblad!

Skolens webavis, Mimers Nyheder, er blevet videreudviklet.
    4 gange årligt udgives Mimers Nyheder i en online ’katalogform’.
    Det er vores elever og lærere, som leverer historierne - hverdagshistorierne.

God læselyst og rigtig god juleferie.

Klik her: http://www.onsitecatalog.com/catalogs/2087/7968/#/1
    Annette Søndergaard den 21-12-2017
    7B vandt konkurrencen "Avisen i Undervisningen" i Køge Kommunen og går nu videre i den landsdækkende konkurrence. Stort tillykke til 7B!

Resultatet af 7. klassernes arbejde med "Avisen i Undervisningen" kan læses i vedhæftede.

Annette Søndergaard den 09-08-2017
    Kære Forældre.
    I kan finde orientering fra Undervisningministeriet vedr. Folkeskolens prøver her: https://www.uvm.dk/folkeskolen/folkeskolens-proever
    Med venlig hilsen Annette Søndergaard