Stig W Ellermann den 21-04-2017
    Referat af skolebestyrelsesmødet 27. marts 2017

Kære alle

Hermed referat af skolebestyrelsesmødet d. 27. marts. Mødet var præget af planlægningen af de kommende skoleår. I den forbindelse drøftede vi på den ene side fordelingen af lektioner på den enkelte årgang, og på den anden side fordelingen af de økonomiske ressourcer til aktiviteter. Skolebestyrelsen syntes fx at vi skal forsøge med en ekstra tildeling til madkundskab.

Vi planlagde også skolebestyrelsens årlige forældrearrangement. Per Schulz - debattør på skoleområdet - holder således foredrag på skolen d. 27. marts. Alle forældre er velkomne. Vi håber på ivrig deltagelse.

mvh Stig, referent
    Stig W Ellermann den 19-04-2017
    Vedrørende trafiksituationen i krydset Tigervej/Stenbjergvej

Kære alle

Der er rettet op på den trafiksituation, som gjaldt tirsdag lige efter påske efter skolen har påklaget forholdene for de bløde trafikanter - ikke mindst skolens elever.

Det betyder, at Tigervej er blevet lukket for trafik fra Stensbjergvej, så der bliver ordentligt plads til cyklende og gående. Lastbiler bliver ledt helt uden om krydset. Man kan stadig køre fra Tigervej ud på Stensbjergvej.

Der vil være arbejde på Stensbjergvej hele dette år, men vi håber, det vil lykkes for trafikingeniørerne at planlægge og informere, så vi ikke får den slags oplevelser igen.

mvh Stig
    Annette Søndergaard den 16-03-2017
    SFO'ens 4.-7. klasses projekt "Fuglekasser" er nået til Politiken.

Annette Søndergaard den 03-03-2017
    Her ser I de seje innovative piger fra 7B; Maria, Mathilde, Nicoline og Lærke, som før vinterferien var en af de 3 skoler, der vandt i vores lokale Iværksættermesse her i Køge. Onsdag og torsdag repræsenterede pigerne Køge Kommune i "DM i 21st Skills" - en konkurrence i innovation, it & læring og - ikke mindst - samarbejde, som dissse 4 elever har været rigtig gode til. De fremlagde deres idé "By-Venner"; en app, som skulle hjælpe unge med at finde venner via et digitalt mødested, for 10 dommergrupper og mange andre på både dansk, svensk og engelsk. Her ser I dem sammen med Maria Langworthy fra Microsoft, som var meget imponeret af pigerne!
    Det blev ikke til nogle præmier i denne omgang, men en kæmpe oplevelse! Vi er stolte af, at I nåede så langt!

6. årgangs naturfaglige hjørne - et resultat af elevernes arbejde i uge 39