Opslagstavlen

• ikon
    Nyt fra Køge Bibliotek: Har du lyst til at læse en stak gode bøger i sommerferien og får mulighed for at vinde fede præmier? Så vær med i Sommerbogen! Læs mere i vedhæftede.
    Med venlig hilsen Annette
    Annette Søndergaard den 12-06-2018
    Kære elever og forældre

På Asgård Skole får vi for tiden henvendelser om det risikable i at cykle mod ensretningen på cykelstien langs med Stensbjergvej mellem Asgårs Skole og Lykkebækvej. Efter cykelstien på den modsatte side af Stenbjergvej er åbnet er det meningen, at cyklister skal følge trafikkens almindelige regler om højresidekørsel.

Både bilister og cyklister har henvendt sig efteer at have oplevet farlige situationer.

Som forældre er det vigtigt at lære eleverne at krydse Stensbjervej på en fornuftig måde. Som elever er det vigtigt ikke at forfalde til dovenskab og blive på den "forkerte" side undervejs fra skolen.

med velig hilsen

Stig
    Stig W Ellermann den 30-05-2018
    9A - Mundtlige prøver:

Onsdag den 6. og torsdag den 7. juni Dansk
    Mandag den 11. og tirsdag den 12. juni Fællesprøve Fysik/kemi, biologi, geografi
    Torsdag den 14. og fredag den 15. juni Engelsk
    Mandag den 18. og tirsdag den 19. juni Idræt
    Torsdag den 21. og fredag den 22. juni Kristendomskundskab

9B - Mundtlige prøver:

Onsdag den 6. og torsdag den 7. juni Fællesprøve Fysik/kemi, biologi, geografi
    Mandag den 11. og tirsdag den 12. juni Dansk